Esmeralda Jongmans

Procedure

Zwanger worden en een kind krijgen, het lijkt de gewoonste zaak van de wereld. Bij sommigen is dit echter niet zo en wordt dit grote en diepe verlangen niet vervuld. Dit is een ingrijpend verlies dat een grote impact op je leven kan hebben.

Werkgevers

Steeds meer werkgevers zijn bereid om een deel van de kosten van de begeleiding te vergoeden. Het is namelijk ook in hun voordeel als een werknemer hulp inroept en daardoor beter functioneert in de werksituatie en minder verzuimt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:
T: 071 – 515 21 23
E: info@vbtrainingen.nl

Particulieren

Intakegesprek individuele therapie: € 55,00

Individuele sessie: € 75,00

Relatietherapie bij ongewenste kinderloosheid: € 125,00,

Een sessie duurt gemiddeld 1 uur tot 5 kwartier. Een afspraak afzeggen of wijzigen kan altijd, maar laat het mij uiterlijk 24 uur van te voren weten, dan hoef ik geen kosten in rekening te brengen.

Vergoeding, informeer bij je zorgverzekeraar

Als lid van de NVPA (beroepsvereniging voor psychologen en psychosociaal therapeuten) kunnen sessies (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Je moet dan wel aanvullend verzekerd zijn. De verschillen tussen de verzekeraars zijn echter groot: variërend van een volledige vergoeding, een gedeeltelijke vergoeding of helemaal geen vergoeding. Vraag jouw zorgverzekeraar naar de hoogte van de vergoeding. Je bent zelf verantwoordelijk om te onderzoeken of je in aanmerking komt voor vergoeding bij je zorgverzekeraar. Of kijk op de site van de NVPA. Je kunt ook informeren bij je werkgever of die bereid is een coaching traject voor je te vergoeden.

Voor studenten zijn er vaak speciale regelingen. Vraag het na bij je decaan.

Licentienummer NVPA: 104172
Licentienummer RBCZ: 180039B

Verder sta ik vermeld in het register van het Landelijke Steunpunt Verlies.

Ik voldoe aan de Klachtenregeling Wkkgz bij SCAG:
Licentienummer: 16468